• CATALUNYA VAN

  • WESTFALIA ADMUNSEN CATALUNYA VAN

    ADMUNSEN WESTFALIA WEB
BENVINGUTS A CATALUNYA|VAN

Som uns apassionats del món del vehicle d’oci. Furgoneta, camper van, autocaravana, … Tot allò que ens permeti gaudir a primera línia de la llibertat de descobrir qualsevol racó del món. És del que més entenem i per això oferim tots els serveis relacionats amb vehicles nous, ocasió, equipaments, accessoris i lloguer de vehicles. Comptem amb professionals especialitzats i amb una gran experiència dins del sector.

Som distribuïdors oficials de les millors marques: Westfalia, Karmann i Reimo, totes elles reconegudes per la seva qualitat. Cerquem i seleccionem amb molt detall els vehicles d’ocasió per oferir la millor opció del mercat, verificant l’estat dels vehicles.

Disposem de taller propi amb un equip tècnic molt professional i assessorat per las marques que representem. També tenim botiga d’accessoris i oferim productes de las millors marques del mercat.

Una flota de 10 vehicles Westfalia o Karmann per llogar, cap d’ells amb més de 2 anys, ens permet oferir, als nostres clients, un luxós ventall de possibilitats per poder gaudir de les vacances amb el màxim confort i comoditat.