Quina furgoneta camper comprar?

Escull la millor Camper per a tu.

Durant el Caravaning i cada dia a la botiga, parlem amb molta gent que mai ha tingut una Camper. Un dels dubtes més freqüents és: Quina furgoneta Camper comprar? Quina és la millor per a mi?  

Són persones que volen comprar-se una Camper i tenen un munt de dubtes.

T’està passant a tu també?

Te les mires, t’agraden, t’ho imagines, però… n’hi ha tantes, de diferents mides, preus, prestacions…  Que estàs embogint.  

Si t’està passant, respon aquestes 5 preguntes per saber quina és la Camper que et farà feliç.

  1. Cotxe principal o Camper de vacances?

Encara que et sembli  que tenir un cotxe per al dia a dia i una Camper és complicat, no hi ha res més fàcil. Precisament, aquest tipus de vehicles són perfectes perquè s’adapten a les diferents necessitats.

Si vols un cotxe per a tot, només has de canviar la teva perspectiva i trobar la Camper adequada.

I per la teva tranquil·litat, aquesta Camper, existeix.  

  • Necessites un cotxe per portar els nens a l’escola, acompanyar als teus pares al metge, carregar els estris per treballar, arribar puntual a la feina i aparcar amb comoditat. I també vols escapar-te quan arriba el cap de setmana, les vacances o aquests 3 dies de vacances.  

Per això tens les Campers petites.

Amb elles aconseguiràs tenir un hotel on tu vulguis, quan tu escullis i amb qui tu decideixis.

  • En canvi, si ja tens cotxe i vols comprar-te una Camper per viatjar, pots plantejar-te escollir-ne una de més gran i amb més prestacions.  

El sostre rígid,  l’allargada del cotxe i la capacitat del portamaletes, podrien ser les diferències més notables.  

2-Amb qui viatges?

Estaràs d’acord amb mi, que no és el mateix si viatges amb la parella i 3 fills que si acostumes a viatjar sol o amb algun amic.
Per tant, el primer que has de pensar per saber quina furgoneta camper comprar és amb qui acostumes a sortir de vacances.

O millor encara, amb qui vols compartir la Camper.

Per exemple,

  • Si tens fills adolescents, el més probable sigui que en poc temps et diguin que les vacances amb Camper les facis tu. Així que pensa-hi abans d’escollir una Camper on hi capigueu tots i en dos dies només estiguis tu.
  • Pot ser, que tot just acabis de tenir el teu segon fill i la teva vida de família extensa s’allargui uns anys. Pensa-hi.
  • O potser la teva parella és d’hotel i piscina i això de la Camper ho comparteixes amb el fill amb qui aneu a la muntanya o un amic amb qui feu curses de btt, triatlons o escalada. Pensa en una Camper que s’adapti. Potser 2 llits separats i fàcils de muntar. Espai per a portar el material i potser un vehicle petit que et porti allà on comença la diversió.

Així que, pensa-t’ho bé. La pregunta no és amb qui convius, si no amb qui compartiràs les sortides amb Camper.

Quan ho tinguis clar, busca la Camper que s’adeqüi en places de viatge i per dormir.

3-On t’agrada anar i què t’agrada fer?

Si penses en què t’agrada fer i on vas a fer-ho, tindràs molt de guanyat a l’hora de pensar Quina furgoneta camper comprar?

Les Campers són vehicles àgils per definició i amb elles pots arribar allà on vulguis. Ara bé:

  • Si ets aficionat a la bicicleta i tens una bici bona, potser necessitaràs un espai per desar-la dins la Camper.
  • Si ets de fer moltes activitats i necessites material diferent, busca’t una Camper amb espai per portar-ho tot.  
  • Si la platja és el teu destí preferit, millor una Camper petita amb sostre elevable. Això d’aparcar al litoral, sobretot en temporada alta,  és força difícil si la Camper és gran. Barreres d’alçada i restriccions per circular estan a l’ordre del dia.  
  • Si ets més de comoditat, de sortir a passejar, t’agrada visitar pobles i ciutats pot ser que una Camper amb bany sigui el teu ideal. Si per tu és més important poder-te dutxar abans de fer un vol per aquell poble encantador, escull una amb bany.
  • Si vas a llocs on trobaràs gent i no ets d’entrar al càmping, potser et va millor una petita per passar desapercebut.
  • Si t’agrada la vida fàcil, l’activitat a l’aire lliure i els llocs solitaris, una petita amb cuina, calefacció i sostre elevable amb llit pot ser un ideal. Una dutxa fora amb cortina i aigua calenta serà el complement perfecte.
  • Si el que et motiva és anar a bons restaurants, visitar llocs encantadors, descobrir racons secrets, una tassa de te a mitja tarda i una copa de vi al capvespre. Escull una Camper de les grans, amb sostre rígid i totes les comoditats.
  • I, per últim, si has de passar-te mitja vida o la vida sencera en una Camper perquè has decidit trencar amb tot durant un temps i provar això de la Camperlife, una gran amb bany i sostre rígid.

    4- Com és la teva vida ara que encara no tens una Camper?

Ho has provat mai això d’anar amb Camper? Estàs acostumat a sortir amb tenda, a fer bivac, a anar a refugis o ets més d’hotel i allotjament rural?

  • Si ets dels primers, una Camper petita ja et semblarà tot un luxe. Prioritza tenir una furgo que et porti allà on arribaves amb el cotxe i posa-t’hi les primeres comoditats. Comença per una Furgo amb sostre i llit. Posa-t’hi nevera, calefacció i un armari i això serà com passar la nit al Hilton.  A poc a poc pots anar millorant.
  • Si, en canvi, has fet vida d’hotel o vens del món de l’Autocaravana creu-me, no trobaràs a faltar cap dels seus luxes amb una Camper gran, amb bany i cuina.
    Tot al contrari, tindràs aquests luxes allà on vulguis.

    5- On guardaràs la teva Camper?

I arribem a un punt que genera inquietud.  Per a alguns, un punt decisiu abans de prendre la decisió final de Quina furgoneta camper comprar?

Tot i que és un factor a tenir en compte, no hauria de ser el decisiu a l’hora d’escollir la teva camper.

  • Si has de desar-la al pàrquing perquè vius a una gran ciutat, hauràs de descartar el sostre rígid i anar amb compte amb les mides del cotxe.
  • En canvi, si pots deixar-la fora, el sostre rígid és còmode i t’aïlla millor dels sorolls, la calor i el fred.

I per acabar, uns exemples:

Cotxe principal o vacances.Viatjo ambAficionsVida abans de la CamperDesar la CamperLa teva Camper podria ser:
PrincipalParellaSurfBivacAl carrerSAU
VacancesFamília (3 nens petits)Muntanyacases ruralsJardí de casaDREAMER  FAMILY VAN
VacancesParellaTurisme pobles, passejar, caminar, ciutatsHotelsAl carrerKARMAN DEXTER 580
PrincipalSol o amicCursesHotels…Al parkingTAGA

Ja ho veus,

Escollir la millor Camper per a tu és pensar en molts factors objectius i afegir-los a l’amor a primera vista d’aquesta Camper que has vist.

Si necessites parlar de tots ells i dels que falten i que assessorar-te per trobar la millor Camper, vine a Catalunya Van.

Des de l’any 1996 venem només Campers. Hem escoltat, assessorat i venut milers de Campers a persones com tu.

Contacte amb nosaltres i vine a veure’ns.

0 comentaris

Deixa un comentari

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *