Has aconseguit mai que un dels teus somnis es fes realitat?

Jo sí. Es diu Catalunya Van.

El meu somni era que tu poguessis sentir el que jo sento. Gaudir com jo gaudeixo. Ser lliure com jo.

Les Camper han estat i són la meva manera de viure.

Són, tot allò que jo sóc:
Llibertat, nomadisme, aventura, natura, diversió, família,
amics i també soledat.

I de segur que me’n deixo alguna de paraula.

Em dic Sergi i tot va començar un dia baixant a Barcelona.

Vaig veure des de la carretera una T3 blava de dos colors. I igual com quan veus a la noia dels teus somnis, se’m va parar el cor. Per sort, a la furgo no li vaig haver d’anar darrere. Ni vaig haver-la de convidar a sopar amb aquells nervis de si et diran que si o que no.

Tan sols vaig parar i sense pensar-m’ho dues vegades la vaig canviar pel meu Seat Panda. Amb una noia, segur que no hagués estat tan fàcil.

La vaig equipar amb un seient llit, nevera i unes cortines de quadres que em va fer la meva mare. La meva vida va canviar.

Va ser tota una descoberta, una nova manera de viure. Portar la casa a sobre, era tot un avantatge. Quan volia anar a escalar, esquiar o fer rutes amb bicicleta ja no havia de buscar allotjament, estar pendent d’horaris o fer bivacs amb fred i pluja. Em sentia lliure.

Així va començar tot. Amb una Camper blava quan tenia 28 anys.

M’agrada fer realitat el teu somni.

El de cada persona que entra a Catalunya Van. M’agrada escoltar-te. Saber què t’agrada. Amb qui vols viatjar. A on vols anar. Quines coses són importants per a tu. I de quines pots prescindir.

I quan he escoltat tot el que m’expliques. M’agrada dir-te:

Doncs per tot això que em dius. Aquesta és la teva furgo. Aquesta és la que et portarà allà on vols. Amb qui vols. I com vols.

Queda-te-la. Perquè tu ets diferent de la resta de clients. I per això necessito conèixer-te i saber què fas, per aconsellar-te quina és la millor Camper per a tu.

La il·lusió de fer feliç la gent segueix aquí. Cada vegada que t’emportes la teva,  m’imagino com la gaudiràs, els llocs a on podràs arribar. M’agrada pensar que amb una furgo t’ofereixo noves experiències i una vida de llibertat.

Cada cop que entres a la botiga, revisc la meva primera vegada entrant a aquella botiga anant cap a Barcelona. Sé el que sents. Aquell pessigolleig. Aquella il·lusió.

I quan al final marxes amb ella. Ufff. Pessigolles a la panxa. La teva primera sortida per estrenar-la. Ja m’ho imagino. La primera nit sota els estels. Llevar-te allà on vols. Davant un llac. A dalt d’una muntanya. A la bora del mar.

M’agrada pensar que tu també has acomplert un somni. I que jo t’he ajudat.

Sergi Marco

Ara som tot un equip d’apassionats del món de les furgos.

I tots treballem pel mateix:

Volem que sentis la llibertat de descobrir cada racó de món, de la manera i al ritme que tu marquis.

La gerència, els venedors, els mecànics i el personal d’administració. Tots, amb la filosofia i l’experiència de tants anys de Catalunya Van. Apostem, com sempre,  per les Camper.

És el que sabem fer. I el que ens agrada. Per això, seguim mantenint l’esperit del principi.  I t’oferim vehicles nous, d’ocasió, equipaments, accessoris i lloguer.

Vehicles nous i d’ocasió:

Tots aquests anys de treball ens han ensenyat a reconèixer cada un dels models. Cada un dels vehicles. I només podem dir, que aquesta experiència és la que ens avala cada cop que comprem una Camper per vendre-te-la.

Parlem de tu a tu amb les millors marques. Tant les noves, com les que ja fa anys que fabriquen Campers. Els coneixem i ens coneixen. Ja són molts anys. Volem que a la nostra botiga només hi hagi el millor per a tu. Que quan hi entris, trobis el que necessites.

Si és un vehicle nou. Que puguis escollir el que s’adapti a les teves necessitats. D’espai. D’activitat. De vida.

Si és en vehicles usats. Sabem reconèixer cada cotxe que comprem. Si ha fet molts quilòmetres. Si l’han tractat bé. Si el preu és l’adequat. I així, cada cotxe que venem, sabem que té el millor preu i la millor qualitat que tu ens demanes.

NO ens conformem amb menys. Perquè primer, som professionals i a més, som uns amants de les Camper. Ens agrada fer-te feliç. Ens agrada que marxis i que quan tornis, sigui per explicar-nos tots els llocs que has visitat. I tot el que has pogut fer amb la teva Camper.

I no parem. La teva confiança ens fa créixer:
Per això també disposem:
  • De Taller propi on aboquem tots aquests anys d’experiència. Treballem conjuntament amb Westfalia, Karman, Dreamer, Pössl i la resta de marques perquè el teu cotxe estigui a punt.
  • D’una flota de  vehicles per llogar, cap d’ells amb més de 2 anys. I d’aquesta manera, pots provar-ho si encara no ho has fet. O pots gaudir-ne durant les vacances, si no vols comprar-ne una.
  • I aquesta empenta que ens dónes ha fet que comencem un projecte que ens emociona. Perquè hi hem avocat tot el que sabem.

En tots aquests anys d’anar amb Camper i de treball, hem après què és imprescindible en una Camper.  I amb tot això hem començat a fabricar les nostres pròpies furgos camperitzades. Hem creat la marca CAT/VAN/GO per donar resposta a tot el que vols.

Perquè nosaltres:

Sí que hem viatjat amb Camper.

Sabem què vol dir viure en un espai petit.

Voler arribar a tot arreu. I voler fer activitats de muntanya, bici, visites a pobles i ciutats i 1000 activitats.

I sabem què és imprescindible. Què és el que no cal. I com han de ser les camperitzacions per treure’n el millor rendiment. I alhora fer-te sentir que són casa teva.

I seguim. Segueixo. Perquè els somnis no es poden abandonar. Perquè m’agrada. M’ho passo bé. I perquè vull que tu també t’ho passis bé.

Explica’m en què somies i jo et diré quina Camper necessites.