BENVINGUTS
A CATALUNYA VAN

“Des de ben petit m’han encantat les furgos. Un dia, baixant a Barcelona vaig veure des de la carretera una T3 blava de dos colors. Vaig parar i sense pensar-m’ho dos vegades la vaig canviar per el meu Seat Panda. La vaig equipar amb un seient llit, nevera i unes cortines que em va fer la meva mare. Va ser tota una descoberta, una nova manera de viure. Portar la casa sobre era tot una avantatge quan volia anar a escalar, esquiar, fer rutes amb bicicleta, etc. Ja no tenia que buscar allotjament, estar pendent d’horaris i s’havia acabat bivaquejar !. Em sentia lliure. Així va començar tot, amb una furgo blava quan tenia 28 anys.

Després varen venir altres furgos i els viatges a Alemanya. Em demanaven una camper, m’explicaven cóm la volien i jo l’aconseguia, era tot nou i emocionant. Encara me’n recordo dels primers cotxes i dels primers clients, molts convertits en amics, que varen confiar en mi i que encara ara em segueixen comprant furgos. Fins avui, que continuo comprant i venent furgonetes camperitzades. La il·lusió de fer feliç la gent segueix aquí. Cada vegada que en venc una, m’imagino cóm la gaudiran, els llocs a on podran arribar. M’agrada pensar que amb una furgo ofereixo llibertat i noves experiències a tots els meus clients, per que això és el que jo he sentit sempre amb la meva camper. És com reviure cada vegada, la meva primera vegada.”

Sergi Marco

Han passat uns anys i ara ja som tot un equip d’apassionats del món del vehicle d’oci. Ens agrada pensar que amb cada furgoneta, Camper van o autocaravana que venem estem oferint-vos la possibilitat de gaudir de la llibertat de descobrir cada racó de món, de la manera i al ritme de cada un de vosaltres.

És del que més entenem i per això oferim tots els serveis relacionats amb vehicles nous, ocasió, equipaments, accessoris i lloguer de vehicles.

Cerquem i seleccionem amb molt detall els vehicles d’ocasió per oferir-vos la millor opció del mercat, verificant l’estat dels vehicles.

Disposem de taller propi amb un equip tècnic molt professional i assessorat per las marques que representem. També tenim botiga d’accessoris i us oferim productes de las millors marques.

Una flota de 10 vehicles per llogar, cap d’ells amb més de 2 anys, ens permet donar-vos un luxós ventall de possibilitats per poder gaudir de les vacances amb el màxim confort i comoditat.

A Catalunya Van ens agrada escoltar-te i trobar el vehicle que més s’adapta a tu.