6 Aplicacions, 3 webs i 2 eines per sortir en Camper informat

No sé si ets de tenir-ho tot planejat abans de sortir a la cantonada.
De sortir amb el raspall de dents i les xancles sense pensar en el minut de després.
Ni una cosa ni l’altre o les dues alhora. 

En qualsevol cas, sigui quin sigui el teu tarannà, estic segura que en un moment o altre, una mica d’informació et pot ajudar.

Així que, aquí et deixo una llista amb:

1.     6 Aplicacions.

2.     3 Webs.

3.     I, 2 eines prescindibles.

Per agafar idees, saber on ets, trobar caminis i destins o distreure’t en la teva vida Camper.

1.   6 Aplicacions que et poden servir.

a.    Flush: Si ets dels qui no porta WC a la teva Camper, potser que t’agradi saber que a prop teu sempre hi ha un vàter que pots utilitzar. Sobretot, si estàs en una zona on no hi ha boscos per amagar-te.
Instal·la’t Flush per trobar, a qualsevol moment, el bany que et salvarà la vida. A més, et diu si està adaptat o si és de pagament.

b.    Park4night: Potser l’app més compartida en el món Camper. L’alimenten els mateixos usuaris.
Amb park4night sabràs si tes un lloc proper on altres han dormit a gust i podràs compartir els racons que tu coneixes.
Ideal quan viatges i arribes de nit sense ganes de fer voltes.
Tens la versió i la de pagament.
peu de foto (1):’pots trobar llocs com aquest tot i que a vegades hi haurà més campers de les que desitjaries’

c.    Meteored 14 dies: Si ets de fer activitat a l’exterior, la meteo és una de les informacions que necessites. Aquesta aplicació et permet conèixer la previsió en 14 dies de qualsevol lloc del món. A més d’accedir a mapes, imatges satèl·lit, radar de pluja i d’altres informacions.

d.    Closca: Si no vols ni veure el plàstic, necessitaràs trobar les fonts per reomplir les ampolles. I, les fonts són com tot, les veus totes fins que en necessites una. En aquest moment, desapareixen. Per tenir-les controlades, just quan les necessites, aquesta app t’indica on són les més properes.  

e.    Combusfree:  Quants cops has escurat tant el dipòsit que després has patit per trobar on omplir-lo? Amb aquesta app, com a mínim, el teu patiment serà objectiu. Perquè sabràs exactament on està la gasolinera més propera i també els preus de cada una d’elles per escollir la que millor et vagi.

f.     Maps.me: I, un altre cop, quantes vegades has volgut consultar Google maps i no tenies connexió? Aquesta app et permet tenir mapes sense connexió i rutes per caminar, anar amb bicicleta o en cotxe i d’altres prestacions força interessants. Pots desar la teva informació i recuperar-la quan la necessitis.

2.   3 webs para consultar.

a.    Españadiscovery: Una iniciativa que busca espais privats per pernoctar. Parlen amb els propietaris per tal que, a més de poder dormir, puguis gaudir d’activitats, productes i serveis per la teva Camper.  Bodegues, natura, restaurants i d’altres opcions. Forman part de la FEFI: Fédération Européenne de la Formule Invitations. Hauràs de comprar la guia i adherir-te a les normes de comportament de cortesia i respecte als amfitrions i l’entorn. 

b.    vanwoow: Segur que trobes blogs i vanlifers explicant les seves aventures. Per això, aquí he escollit vanwoow, perquè no són persones que t’expliquen què fan, sinó que t’ofereixen una web on marquen els pobles més bonics d’Espanya, et diuen on pots pernoctar  i què pots fer. Vaja, que s’ho ‘han currat’.

c.    Manawa: Si t’agraden les activitats on l’adrenalina et surti per les orelles, aquesta gent en sap. Activitats d’infart per tota Europa.

3.   I, 2 eines prescindibles.  

a.    Getyourguide: Una web amb activitats per tot el món. Amb descomptes per entrades a monuments i espectacles i propostes de rutes guiades que pots contractar. Com a mínim, una font d’idees.

b. GuiaMichelin: No podia faltar quan viatges per carretera. Ja saps, una guia de luxe i fiabilitat garantida.

Ja tens el material per fer i desfer. Pots agafar-ho tot, el que et vagi bé o res de res.  Facis el que facis, viatjar amb Camper serà sempre el millor.

I si no tens el principal, la Camper, visita la nostra pàgina de lloguer amb tota la informació de cada una de les Campers,  preus per models i temporades i,


FES REALITAT EL TEU SOMNI.