VULL VIURE EN UNA CAMPER!

Viure en una Furgoneta Camper és una opció que cada vegada atrau a més adeptes. Sobretot, entre els joves, que busquen una manera de viure alternativa a l’habitual, més mòbil, més lliure. Sense lligams!

La versatilitat que ofereixen moltes empreses en el sistema de teletreball aporta múltiples possibilitats a l’hora de poder viure en moviment i continuar treballant des de casa la Camper!

UNA VIDA “VANLIFE”.

L’opció de vida en una Camper, definit com a “VanLife” és un moviment que promou un estil de vida nòmada i minimalista a través de viatjar i viure en una furgoneta Camper. Algunes de les virtuts del Vanlife són:

Llibertat: Poder viatjar i explorar diferents llocs sense les limitacions d’un horari o un lloc fix.

Simplificació: Una vida més minimalista amb menys possessió i més concentrat en les experiències que ofereixen els viatges.

Contacte amb la natura: La possibilitat d’estar en contacte amb la natura de forma més directa i freqüent, fent acampades i descobrint nous paisatges.

Flexibilitat: Ser capaç de canviar de lloc i planificar el propi itinerari a voluntat.

Estalvi econòmic: El Vanlife pot ser una opció econòmica per viatjar, ja que el cost d’allotjament es redueix considerablement.

Comunitat: Hi ha una gran comunitat de persones que practiquen el Vanlife i això pot oferir oportunitats de coneixement i compartir experiències amb altres persones amb interessos similars.

Cal afegir també que com en tot, també hi ha adversitats a resoldre si tries aquesta opció de vida. NO tot és color de rosa! Si voleu descobrir quines son les principals coses no tant optimistes de la VanLife, podeu llegir l’article: “El millor i el pitjor del VanLife”

AMB QUINA CAMPER FAIG EL PAS?

Un dels aspectes importants a l’hora de fer aquest valent pas, és escollir una bona Camper.


No és el mateix comprar una Furgoneta Camper per fer-la servir ocasionalment els caps de setmana o marxar uns dies de vacances, que per viure-hi i fer-la servir cada dia. 

Una Camper amb un bon xassís i motor, feta amb materials resistents, equipaments i extres adequats i d’alta qualitat, marcaran la diferència a l’hora d’apostar per aquesta fórmula de vida.

FURGOK I NORANTZ

Hi ha dues marques que destaquen sobre la resta a l’hora de recomanar una camper per viure-hi: FURGOK i NORANTZ.

Aquestes dues marques camperitzadores reuneixen totes les condicions per apostar amb seguretat i tranquil·litat a l’hora de fer la tria del que serà la teva casa durant uns anys.

Totes dues camperitzen sobre xassís de qualitat com Volkswagen, Mercedes o Fiat amb bons motors i prestacions que demanem ja d’origen.


Els materials que utilitzen tant en el mobiliari de fusta, com en els equipaments de la cuina, lavabo, i llits són molt importants a tenir en compte. Un bon llit amb un somier de fusta , matalàs de viscoelàstica de gruix i materials pensats pel màxim confort pot fer canviar la nostra experiència en aquesta aventura.

També considerem de gran importància la qualitat de les aixetes, els fogons i els materials en què estan tractats el sobre de la cuina o el terra de la dutxa. 

FurgoK i Norantz treballen amb materials i accessoris de 1a qualitat que garanteixen la durabilitat en  l’ús del dia a dia.

Si el que vols és viatjar i treballar dins la teva Camper, has de valorar el fet d’equipar-la amb alguns accessoris que es faran imprescindibles, com bateria de liti, placa solar o transformador, per garantir que el teu espai de treball sigui funcional i et permeti estar connectat en tot moment amb els de l’oficina!

I si després de voltar i voltar…


I si el cap d’uns anys la vida et porta per fer una pausa llarga… no et preocupis! Les Campers d’ocasió estan molt ben valorades. Ens la tornes a Catalunya Van i t’ajudarem a donar-l’hi una segona vida!


Tu pots parar, però la Furgoneta Camper sempre corre!

0 comentaris

Deixa un comentari

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *