sorteig instagram catvan

Condicions per participar:

            · Seguir els perfils d’Instagram @catvango i @camperruteros

            · Fer “like” a la publicació del sorteig

            · Etiquetar a 2 amistats

Bases i condicions del sorteig:

 • Sorteig obert del 1 al 9 de febrer de 2023. El divendres 10 de febrer s’anunciarà el guanyador/a.
 • Catalunya Van regala el lloguer de dues nits amb la CatVanGo SAU valorat en 300€.
 • El premi es podrà gaudir entre el 15 de febrer i el 31 de Març.
 • La reserva s’ha de fer amb antelació.
 • L’Assegurança a tot risc amb franquícia de 800€ per sinistre, córrer a càrrec del guanyador/a.
 • Per poder conduir la camper s’ha de ser major de 23 anys i tenir més de 2 anys d’antiguitat del permís de conduir.
 • El guanyador/a accepta les condicions de reserva i devolució del lloguer, explicades a la web: www.catalunyavan.com/lloguer-furgonetes-camper/
 • Si es participa el sorteig s’accepten els termes i condicions del mateix i la política de privacitat.

 

El bon temps s’acosta i comença l’època en la que més viatgem.

Ja tens preparada la teva furgoneta camper per a l’estiu? Condicionar-la per a aquesta època és essencial per gaudir d’uns dies agradables i evitar els imprevistos no desitjats, on la calor comença a agafar el protagonisme!

Llegir més

Viure en una Furgoneta Camper és una opció que cada vegada atrau a més adeptes. Sobretot, entre els joves, que busquen una manera de viure alternativa a l’habitual, més mòbil, més lliure. Sense lligams!

Llegir més
furgoneta-camper-esquiar-

Esquiar i dormir a peu de pistes? Tindrem fred? On menjarem? On guardarem tot el material d’esquí? Serà segur?

Quan marxem a la neu amb la nostra furgoneta camper, no tenim mai clar on podrem passar la nit. És una de les grans preguntes. Podrem esquiar i dormir a peu de pistes? Ens podrem quedar al pàrquin a passar la nit? Trobarem serveis per a la furgo? Ens faran fora? També ens sorgeixen altres dubtes i pors com… Passarem fred? Podrem guardar tot el material?

Llegir més

Funcionament de la Vàlvula Frost Control:

Què és?

És una vàlvula que s’activa de forma automàtica quan la temperatura arriba als 7ºC.

Qui la porta?

La incorporen la majoria de campers que disposen d’un sistema combi (aigua calenta i calefacció junts) de la marca Truma. No obstant, també hi ha altres marques de combi que també la incorporen.

Per a què serveix?

Serveix per evitar que es glaci l’escalfador d’aigua. Quant la temperatura ambient arriba als 7ºC s’obre de forma automàtica, fent que l’aigua de l’escalfador es buidi al terra o bé al dipòsit d’aigües grises.

També serveix per fer un buidatge manual de l’aigua de l’escalfador i evitar possibles congelacions.

 

Com sé que s’ha activat?

És provable que ens trobem amb aigua vessada sota la camper. També ens trobarem que engeguem l’aigua en alguna aixeta i no rajarà o bé rajarà molt poc. Si mirem la vàlvula, veurem que la palometa blava de sobre la vàlvula  es troba en la posició indicada a la següent foto i el botó que hi ha a la part inferior de la mateixa està sortit. Això ens indicarà que s’ha obert.

Com ho faig per tancar-la?

Són dos passos:

 • Donar un quart de volta a la palometa
 • Prémer el botó que hi ha a la part inferior

Si el botó no s’aguanta apretat indica que la temperatura encara no és suficientment alta per tal que quedi tancada la vàlvula. Per tant, caldrà engegar la calefacció de la camper i esperar una estona a que la temperatura ambient pugi dels 7ºC

Recomanacions

És recomanable buidar l’escalfador mitjançant la vàlvula quan deixem la camper parada i es preveuen glaçades.

Deixar sempre la bomba d’aigua desconnectada ja que en les bombes externes de pressió, si s’obre la vàlvula ens buidaria tot el dipòsit.

Es recomana buidar totes les aigües dels dipòsits, de l’escalfador i de les canonades quan es deixa la camper parada durant l’hivern i es preveuen glaçades.

 

 

Hi tornem a ser!

Un any més a Catalunya Van, hem apostat per ser presents a la Fira Internacional del Caravaning de Barcelona, que es va celebrar aquest passat mes d’octubre. I ho fem amb un estand ple de novetats en Campers de petit i gran format.

Com a distribuïdors oficials de les marques Westfalia, Karmann, Dreamer, Bravia ; les basques FurgoK i Norantz; i la nostra pròpia CatVan Go, especialitzada en camper de petit format.

WESTFALIA, exposa amb novetats:

Enguany vam exposar unitats de totes les marques que distribuïm i de gran varietat de models, com per exemple, la Westfalia Meridian, que presenta com a novetat el seu model exclusiu per a 4 persones amb sostre elevable.

BRAVIA, la marca Eslovena:

La presentació a la Fira de la marca eslovena Bravia, també va ser un punt fort del nostre estand amb les dues unitats del model Swan per a 2 i 4 persones, amb doble llitera elèctrica, caracteritzades per la seva alta qualitat en la fusta de tot el mobiliari.

DREAMER, la més familiar:

Dreamer, que es presentava en un estand propi de la marca exposant tots els seus models, continua sent una marca referent en el sector. Amb les aclamades Campers de gran format 5 places, per a famílies nombroses, que tots coneixeu amb el nom de Family Van i  Camper Five, aconsegueixen atraure totes les mirades dels visitants.

FURGOK, optimitzant l’espai:

FurgoK, que es presentava a la Fira també amb el seu estand propi, no va deixar escapar l’oportunitat de mostrar a tots els visitants el seu sistema patentat d’optimització d’espai Dynamic Space by FURGOK® en què la seva nova unitat familiar de 5 places, sobre xassís Fiat Ducato, també se’n beneficia.

Campers OFFROAD pels més exigents NORANTZ, KARMANN i CATVANGO:

A Catalunya Van, que també apostem amb força en el sector OffRoad 4×4, vam tenir presents unitats Offroad com la Mercedes Sprinter 4×4 Ipar 2+2 AllRoad equipada per Norantz, amb tots els detalls d’alta qualitat i extres més avançats del mercat. Va ser una de les unitats més espectaculars de l’estand, entre d’altres coses per la seva posada en escena!

La Karmann Dexter 4×4, equipada sobre un xassís de Ford Transit. I la 4Motion de petit format de Volkswagen, que presentem equipada per la nostra marca CatVanGo amb el model TAGA, es caracteritza per tenir una  capacitat de 5 persones amb totes les comoditats d’una camper en el mínim espai.

Molt contents un any més de poder compartir amb tots els visitants l’experiència camper De CatalunyaVan, també vam oferir descomptes especials en els lloguers de la nostra flota i un participatiu sorteig d’un Cap de setmana Camper, on van participar més de 900 persones i el seu guanyador ja té la reserva feta per gaudir d’un sorprenent cap de setmana amb la nostra Family Van de Lloguer!

Si vols més informació pots llegir totes les característiques de les nostres Campers aquí

O, parlar amb nosaltres i venir a veure-la

CONTACTAR

Incorporem nova marca: NORANTZ, és una empresa ubicada al País Basc especialitzada en la fabricació integral de vehicles Càmper de Gran Volum.

Des  dels seus orígens s’han desmarcat per oferir camperitzacions de gran qualitat i dissenys innovadors. Especialitzats en camperitzar Volkswagen Crafters i amb un disseny exclusiu pels 4×4 de VW, Mercedes i Man.

Norantz, ha aconseguit ser guardonada amb el premi “Camper de l’any” a la Fira Internacional de Caravaning de Barcelona del 2019.

Amb aquesta carta de presentació no podeu deixar de venir a descobrir els nous models de Norantz que tenim en estoc a la nostra botiga de Catalunya Van de Vic.

Us presentem:

VW CRAFTER NORANTZ IPAR 2:

 • Unitats amb motor VW 140cv equipades amb Fars Full LED, suspensió reforçada, Rear View, Llantes d’acer 16, regulador i limitador de velocitat.
 • Equipament Camper IPAR amb disseny del color dels mobles de fusta clara, cuina de gas a dos fogons, armaris de gran capacitat amb bosses i caixes d’emmagatzematge, nevera de 70L i amb un bany molt gran tipus “iot”.
 • Llit posterior fàcilment plegable per encabir-hi de tot! Fins i tot 2 bicicletes. 

VW CRAFTER NORANTZ IPAR 2+2:

 • Les 2+2 venen amb un motor de VW 170cv i automàtiques! Amb un equipament de sèrie completíssim que dona nom a la gran CRAFTER de Volkswagen.
 • L’equipament Camper IPAR 2+2 amb tot l’equipament de la seva germana petita, més el sostre elevable llit de gran capacitat de disseny propi, molt confortable i fàcil de plegar i desplegar!

MERCEDES SPRINTER NORANTZ IPAR 2+2:

 • La SPRINTER ens ve amb un motor de Mercedes de 190cv, i un equipament Full de sèrie. Quadro d’instruments amb display en color i càmera, llantes, neumàtics M+S, climatització Thermotronic, volant de cuir…etc
 • L’Equipament camper es caracteritza per un disseny en els mobles de color fusta de roure, una nevera gran de 90L, cuina, armaris, bany tipus “iot” amb 2 llits grans molt confortables, un a la part posterior i l’altre amb el sostre elevable.
 • A destacar en aquesta unitat és el Sistema de Domòtica System+thermo top on controles tots els dispositius de la camper en una sola pantalla.
 • I perquè no falti de res, la tenim customitzada OffRoad al màxim nivell!

Ara ja sabeu tots els avantatges d’aquestes GRANS Campers que hem incorporat a Catalunya Van, una marca que aposta per la qualitat i el disseny innovador en tots els seus equipaments, i  sobre vehicles base d’alta gama. Ens dona confiança i ens encanta oferir-la als nostres clients, perquè estem segurs que serà la seva Camper definitiva i només ells, i NO la Norantz, posaran el límit a la seva aventura!

Si vols més informació pots llegir totes les característiques de la NORANTZ aquí

O, parlar amb nosaltres i venir a veure-la

CONTACTAR

 

El mes de juny passat es va publicar un nou Manual de Reformes de Vehicles. Per als qui no estigueu massa ficats en el món dels vehicles, indicar-vos que aquest Manual serveix per portar a terme els tràmits de legalització de reformes en els vehicles.

L’anterior versió d’aquest Manual, deia explícitament que la instal·lació de portabicis, portamotos, tendals o antenes parabòliques no es considerava reforma, per tant, qualsevol que portés algun d’aquests dispositius instal·lat a la seva camper no tenia que fer cap tràmit a la ITV.

Amb la publicació del nou Manual, això ha canviat radicalment. Ara sí que consideren reforma la instal·lació de tendals, portabicis o portamotos, antenes parabòliques, plaques solars,… i caldrà legalitzar-ho a ITV.

CAMPER VOLKSWAGEN CALIFORNIA BEACH (
CAMPER VOLKSWAGEN CALIFORNIA BEACH (

Què implicarà això?, doncs que hi haurà una pujada en els preus de tots aquests dispositius, ja que entre l’informe de laboratori i el tràmit a la ITV pujarà uns 200 euros aproximadament.

–     Què haig de fer si tinc algun dispositiu d’aquests instal·lat en la meva camper?, doncs de moment res. Fins l’1 de novembre del 2024 o bé la pròxima inspecció tècnica que hagi de passar el vehicle, el tràmit serà de diligència administrativa, o sigui, que només es requerirà una declaració responsable, una factura, un certificat de taller, qualsevol cosa per justificar que aquest equipament estava muntat abans de l’1 de novembre del 2022. Aquest tràmit a ITV només tindrà un cost de 2,34 euros.

Aquest nou Manual entra en vigor l’1 de novembre, per tant, si instal·lem qualsevol d’aquests dispositius abans de l’1 de novembre d’aquest any, tindrem un estalvi d’aquests 200 euros.

Segur que algunes de les coses que decideixes emportar-te quan marxes amb la furgo, les podries haver deixat a casa. I just aquella jaqueta que has decidit deixar l’has trobada tant a faltar. I és una pena per que als armaris cada cosa compte.

Quantes vegades t’ha passat?

comences a omplir els armaris de coses per si de cas que després no fas servir per res.

Per si de cas anem a fer una volta per la ciutat i a sopar
Per si de cas fa fred
Per si de cas fa molta calor i ens banyem

Per si de cas em vull maquillar

Per si de cas canviem de destí i tirem cap a un altre lloc

per si de cas ens ve de gust fer aquesta activitat.

Pensa bé on vas i el què vas a fer, no pensis que la teva vida serà com si anessis a l’hotel o si estiguessis a cas.

Doncs bé, els per si de cas els hauries de deixar a casa.

Quan vas amb furgo el secret és portar el mínim i encara així ja portes massa. Normalment tens 1 armariet per compartir per posar-hi la roba.

Si ets dels qui t’agrada fer moltes activitats, quedar-te’n amb dues és una bona opció. A nosaltres ens agrada l’escalada, la bici de carretera, l’alpinisme, senderisme, esquí de muntanya  i també btt. Però és impossible portar-ho tot. Així que sempre decidim dos activitasts. NOrmalment són l’escalada i una altre. En època d’ivern l’esquí, després la bici de carretera i poques vegades alpinisme o btt. El material ocupa molt i la informació per anar a fer coses també i després resulta que mai ho portes tot i que acabes a un lloc que no havies previst i que no tens informació. Soooort que ara amb internet tot és més fàcil. Així i tot anar a escalar amb una ressenya al mòbil no és la millor cosa. Acabem comprant guies pel camí.

Però és impossible portar tots els per si de cas que serien necessaris.

I a més això fa que el viatge amb camper sigui molt més senzill. Portar poques coses et fa el viatge lleuger. Jo al principi portava de tot. Sobre tot alguna cosa de mudar, per si anavem a sopar. ültimament si anem a sopar em poso les sandalies i els texans  i andando i sóc molt més feliç.  Per que una de les coses que fa que amb la furgo et sentis lliure és aquesta, passar amb poca cosa. Adonar-te’n que per gaudir no necessites quasi res. Que ens omplim les vides de “coses” que ens pensem ens fan feliços i segurament ho seriem molt més si tinguessim menys. viatges lleugers.

I si aprens a fer-ho a la furgo potser ho pots ampliar a la vida i potser t’agrada i acabes regalant la meitat del que tens i et comença a sobrar lloc als armaris. T’imagines?

Qui sap, tot és provar-ho 😉

I a part de la roba i menjar.
mosquits, crema sol, un bon llibre, les cartes, jo no porto netflix gravats perque les vacances em serveixen per desconnectar, però això és a gust del consumidor.

I per imprevistos.:

cinta americana, cinches, navalla,

 

Una Camper pensada per persones que des del 1999 viatgen, venen i respiren Camper.

La TAGA és per a tu si:

 • Viatges amb 3, 2 o 1  infant, perquè poden dormir al llit de dalt i tu amb la parella, al llit de sota. I no pateixis, porta una xarxa de seguretat perquè no caiguin.
 • Viatges amb la parella, us agrada arribar a tot arreu i passar desapercebuts. És una Furgoneta petita que pots aparcar a la ciutat, a la platja o en mig de la plaça del teu poble.
 • Viatges en companyia i cada un de vosaltres teniu ritmes diferents. Portar la cuina al darrere et permet:
 • Llevar-te més aviat i fer un cafè mentre l’altre està al llit.
  • Posar als nens a dormir i quedar-te a la sala fent l’última copa de vi.
  • Fer la migdiada mentre l’altre fa feina a la sala.
  • Cuinar mentre els altres juguen al parxís.

El que t’agradarà de la CatVanGo TAGA:

 • El seu portó del darrere, que es converteix en un porxo a continuació de la cuina i  fa més gran l’espai. Et protegeix de la pluja i del sol mentre esmorzes, et canvies de roba si arribes xop o et fa de sostre si et vols dutxar.
 • La plaça nº5 de la furgo que pots deixar a casa quan marxes lluny.
 • Cuinar dret com a casa.
 • L’armari sota la cuina amb les mesures justes per guardar-hi el WC químic si ets dels qui no li agrada anar a la muntanya.
 • La nevera al lateral que per gaudir de més espai a sobre per cuinar.
 • Dutxar-te amb aigua calenta* mentre trepitges la gespa del camp.
 • Pujar a dalt al llit, obrir les finestres i dormir envoltat d’arbres, de muntanyes o de mar.
 • Fer i desfer el llit de sota en menys de 20 segons.
 • Conduir una Furgoneta Volkswagen.

Les seves mides per aparcar, per al dia a dia i per viatjar. Deixar-la al pàrquing, passar les barreres d’alçada, portar als nens a l’escola, marxar un cap de setmana o un any sencer.

Portar-ho tot, viatjar amb lleugeresa i sentir-te lliure

El nostre compromís:

 • Construir mobles amb materials resistents i duradors. Fustes massisses fetes a capes i revestida d’HBL.
 • Construir pensant a minimitzar els sorolls.
 • Estar a prop per solucionar plegats imprevistos que puguin sorgir.  
 • Compartir amb tu novetats que puguin adaptar-se a la teva Camper.

Compartir amb tu el món Camper.

Si vols més informació pots llegir totes les característiques de la TAGA aquí

O, parlar amb nosaltres i venir a veure-la

CONTACTAR

*L’aigua calenta és un opcional.