5 raons per passar d’una Autocaravana a una Camper.

La llibertat

passar d’una Autocaravana a una Camper

Això ja s’ha acabat. Ja fa temps que li dónes voltes, penses a passar d’una autocaravana a una Camper. Tens una Autocaravana i se t’ha fet massa gran. Entenc que t’ho pensis, a mi em va passar el mateix i ara no tornaria enrere per res.

Estic segura que un cop prenguis la decisió, tu tampoc voldràs tornar enrera.

Tens una Autocaravana des de fa molts anys i mai  t’ho havies plantejat. Però ara, comences a mirar les Campers i a pensar, per què no?

Saps que viatjar amb una Camper pot ser més còmode que viatjar amb Autocaravana?

Tens les mateixes prestacions, amb un valor afegit que segur, segur t’encantarà.

D’una Autocaravana a una Camper. Què et fa por del canvi?

Passar d’una autocaravana a una Camper, encara que no t’ho sembli, en realitat és força fàcil.

I ara que hi comences a rumiar, estàs molt desorientat. No ho havies pensat mai que acabessis mirant les Campers com una possibilitat.

Què t’ha passat?

Això ja s'ha acabat

Els nens ja no són petits

En tots aquests anys has anat a molts llocs. Has portat als nens, la família, els amics. Heu recorregut Catalunya, Espanya, Europa. Uff quins records.

Però ara ja són tots grans, van pel seu compte i només quedeu la teva dona i tu. A la fi podeu començar a pensar en vosaltres i fer el què us ve de gust. Muntar-vos les vacances que us agraden sense tenir en compte a ningú més. Han estat anys de pensar en tots, de buscar coses que els hi agradessin als nens i també a vosaltres. Però ara el temps és vostre.

Potser és massa espai per a tots dos. Abans éreu una colla, però ara ja no cal.

Ara, vols gaudir de noves experiències i arribar a altres llocs.

I ho sé, perquè a nosaltres ens ha passat el mateix.

El Sergi es va haver d’acostumar a anar amb un vehicle més gran quan vaig arribar jo i els meus 3 fills. Però ara, els meus fills ja no venen, s’han fet grans. I nosaltres encara som joves ????. Ens encanta sortir amb la casa sobre. Una casa petita quan només som dos, ens ajuda a arribar a llocs especials, allunyats de tot. Fins i tot secrets.

La decisió va ser ràpida. Potser més fàcil perquè el Sergi ho tenia clar des del principi, per a ell no hi ha color. I jo també ho vaig tenir clar quan vaig “patir” el què significava anar en una Autocaravana. Res es pot comparar a  l’agilitat de la Camper.  Va ser una decisió d’un dia. Vaig dir “mai més”.

Va ser a les Canàries. Vàrem llogar una Autocaravana petita per conèixer Tenerife. Després de voltar uns dies, volíem platja per als nens. Els hi encanta fer surf. Doncs va ser impossible. La nostra autocaravana, que era de les petites, no es podia aparcar enlloc. De totes les places de pàrquing en sortia tres pams. Era com portar un mort a sobre.

A vegades voldries plegar el cotxe i posar-te’l a la butxaca o menjar-te’l amb patates. Aquell dia m’hauria menjat l’autocaravana si hagués pogut.

 

Amb una Camper, s’obre un altre món de possibilitats, una altra manera de fer vacances.

Mai ho hauria dit, necessitava espai per a la roba, el menjar, tots els gadgets d’esport: roba de bici, sabates de caminar, l’ordinador… Però he descobert que portar molta cosa, no t’assegura unes grans vacances. Tot allò que et penses que necessites, quan ho deixes a casa per marxar, ja no ho tornes a necessitar.

I ara els nens ja no s’apunten. A nosaltres ens agrada molt anar a la muntanya i al mar. I si anem a Barcelona per alguna cosa, podem aparcar a qualsevol  zona blava.

És perfecte per a nosaltres. Fins i tot diria que contra menys portes més fàcil és tot. I a canvi, se t’obren un munt de possibilitats.

No penses el mateix?

Sí, ho has sentit a tot arreu. Una Camper et dona més llibertat perquè pots arribar allà on vols, qualsevol pista, camí perdut, ciutat gran o petita, poble encantador. Es diu LLIBERTAT.

 

Si et dic això és perquè he descobert que una camper et dona les mateixes comoditats que una autocaravana amb uns extres impagables.

 

A més, moltes Campers són una autocaravana en petit.

I ja ho sé que una Autocaravana té més espai. Pots portar totes les coses que et creus que necessitaràs. Tots els per si de cas i tots els per si no trobem. Ara que, després arribes a casa i dels per si de cas, no n’has fet servir cap ni un. Dels per si no trobem, res de res i de tot allò que et pensaves que necessitaries… jajaja ni en parlem.

Però tu encara penses en la falta d’espai. Penses que necessites un bany ampli. Penses que la nevera és petita. Penses si el llit serà còmode…

Ara escolta el què t’haig de dir. Segur que ho veus més clar.

Ja sabem què és el que t’agrada d’una autocaravana. Sobretot: la nevera on hi pots posar tot el que vulguis sense patir que s’espatlli. Un bany amb WC i dutxa d’aigua calenta. Una cuina per a desar-hi  tots els estris, un llit còmode.

Però és que ara, tots aquests avantatges també els tens en una Camper:

La comoditat d'una Camper

La comoditat d’una Camper

  • Les neveres de compressor que refreden igual que la de casa. En algunes de les Campers ja no hauràs de patir perquè el menjar es faci mal bé o perquè la beguda no està prou freda. Funcionen com les de casa.
  • Llit, tot i que algunes Campers porten el llit a dalt, també n’hi ha amb el llit darrere. Així que podràs escollir on el vols i com el vols. A més porten somiers amb estructures innovadores per a garantir la teva comoditat.
  • Bany amb WC, dutxa amb aigua calenta i amb la intimitat que necessites.
  • Cuina amb espai per als estris i l’emmagatzematge. Tot i que segueixes fent menjar pensant que hi sou tots, ara esteu tots dos sols. Amb la meitat del que acostumaves a cuinar, fas. Per què no redueixes per la meitat els estris que portes? I també pots comprar la meitat.
  • Aprofitament dels espais, les Campers estan dissenyades perquè a cada racó hi puguis desar alguns dels teus imprescindibles. És sorprenent com al final, tot té el seu lloc i no necessites res més.

I guanyes quelcom impagable:

Tú decideixes.

Per a mi  el més important. Amb una Camper no hauràs d’aparcar  als llocs on va tothom. Perquè, si vas amb Autocaravana, hauràs d’anar a aparcaments especials per a aquests cotxes. Allà on en un tros d’asfalt, s’hi posa tothom. On cada ajuntament decideix que us heu de posar. Normalment llocs sense ombra amb molts vehicles aparcats un al costat de l’altre. És això el que vols?

Amb la teva Camper, podràs aparcar allà on vulguis. Sentir-te lliure i no un més d’una multitud.

Així que ja veus, hi ha molts models, més grans i més petites. I tampoc cal que ara agafis una de les més senzilles. N’hi ha amb banys força còmodes i amb espai per a tot.

El què més ens agrada és que ens expliquis la teva història.  Saber qui ets, què t’agrada fer, on acostumes a anar i oferir-te el vehicle que s’adapta més a tu.

4 comentaris
  1. Joan says:

    Hola, quina es aqusta camper que porta dutxa i water? Suposo parles de les tipo mercedes grosa o ducato, perque la california o la viano marcopolo no crec, o.si?

    Respon
    • carlota says:

      Hola Joan. Hi ha moltes Campers que porten WC i dutxa. De les cases que treballem nosaltres, totes tenen models que en porten. Karman, Pössl, Dexter, Westfalia i Dreamer. Nosaltres mateixos tenim una Club Jocker amb bany complet. I no és una camper gran, només fa 5,290 m. d’allargada.
      Si vols, pots consultar la nostra pàgina web per veure que hi ha moltes opcions, més grans i més petites.
      Gràcies per la teva consulta.

      Respon
    • carlota says:

      Bon dia Jaume
      El Sergi em diu que ara Volkswagen està a punt de treure una furgo elèctrica. Però tindrà només 100km d’autonomia. Nosaltres també estem esperant que les marques de cotxes es posin a fabricar furgos elèctriques, però de moment res interessant a la vista.
      Només podem que demanar ben fort perquè reaccionin.
      I mentrestant posar-te una placa solar i com a mínim la Camper la pots fer funcionar amb el sol.

      Respon

Deixa un comentari

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *