Celebra la teva lluna de mel en una Camper.

Has pensat mai que la teva lluna de mel la podries passar en una Camper?

La lluna de mel…

O potser el teu comiat de solter?

O fins i tot podries celebrar els 30 o els 40.

De fet qualsevol excusa seria bona per marxar amb la teva parella o amb un grup d’amics.

Però avui et vull parlar d’aquestes ocasions especials. D’aquestes que prepares amb tot l’afecte del món perquè saps que han de ser úniques. I que segur no es repetiran. El viatge de noces, encara ara, és per a molta gent un viatge que ha de ser diferent.

I aquest article m’ha vingut als dits perquè fa poc, uns clients van venir a Catalunya Van. Ens volien llogar una Ford Nugget perquè marxaven de lluna de mel a Noruega. Quina bona idea.

lluna de mel amb camper

Lluna de mel a Noruega

Poc temps després, per Sant Jordi, em van regalar un llibre on uns amics li organitzaven el comiat de soltera a la núvia, en un parell de Campers. Cap d’ells hi havia anat mai. Però tots les havien vist per les carreteres. I s’imaginaven com seria passar uns dies amb una furgo equipada.

La novel·la té molta gràcia i s’ho passen d’allò més bé.

En poc temps bodes i comiats amb Camper. Quina casualitat. Així que atrapo la casualitat, la miro a la cara, i veig si és realment una casualitat o no.  I per fer-ho, m’he posat a escriure.

A veure si així et dono una idea i et llueixes davant la teva parella. O fas una proposta original a la colla d’amics. I els hi proposes marxar uns dies amb l’excusa de qualsevol d’aquestes dates assenyalades o alguna altra que et passi per al cap.

I tornant a les bodes i els comiats, em van semblar dues propostes molt originals.

Els viatges de lluna de mel,

Acostumen a ser a llocs exòtics, llunyans. Amb polsereta i un tot inclòs. Tot i que cada vegada hi ha més parelles que busquen alguna cosa de diferent. Alguna cosa que vagi més amb ells. I sortir 15 dies amb furgo et dic que és una cosa fantàstica.

  • A poc a poc vas agafant el ritme de la furgo,
  • la carretera, la llibertat.
  • No haver de pensar en res més que on pararàs a dormir. Què et ve de gust fer avui. Si seguiràs al mateix lloc perquè has trobat un racó espectacular. O vols marxar i descobrir un altre paratge que sigui casa teva per unes hores o dies.

I els comiats de solters,

Són festes d’un sol dia. Es busquen activitats originals on passar-s’ho bé. O sortir de nit i arribar de matinada. Però una festa que duri un cap de setmana on un grup d’amics acomiadin al nuvi o a la núvia. Anar cap al cap de Creus o el Delta de l’Ebre. Banyar-se al Mediterrani de nit i dir adeu a una etapa de la vida que ja va passant. Em sembla una idea magnífica.

I quan es fa fosc, aturar-te. Estirar-te amb una manta i mirar els mils d’estels.

Marxa amb una Camper a la teva lluna de mel

Lluna de mel amb una Camper

Hi ha zones d’Espanya reconegudes per la UNESCO certificades i protegides per la qualitat dels seus cels nocturns. Alguns d’aquests cels estelats els podeu trobar a:

Montsec a Lleida, Tierra a Valladolid, Barranco de la Virgen de la Hoz a Guadalajara, Torcal d’Antequera a Málaga o Sierra Nevada a Granada. I molts d’altres llocs que pots trobar en aquest article de la revista Traveler.

Escollir la muntanya o viatjar cap al mar, depenent del que et vingui de gust.

Recórrer Espanya o marxar cap a Europa.

Les dues opcions poden ser meravelloses.

I si  t’agrada fer activitat, doncs emportat les bicicletes, les cordes per escalar, les botes per fer alpinisme i ves cap als Alps. Acabes i creues el mar per descansar a una illa de corsaris i llegendes. Còrsega o Sardenya.

I jo mentrestant,  segueixo pensant si divorciar-me o no per poder fer la meva segona lluna de mel amb una Camper. Encara que potser serà millor marxar a celebrar el meu aniversari o el de qualsevol amiga. Menys embolic, segur. 😅

 

Explica’m si t’animes. Què has celebrat? Amb qui? On has anat?

0 comentaris

Deixa un comentari

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *